Aquest Web utilitza 'cookies' propis i de tercers per oferir-te una millora experiència i un servei més òptim.
En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l’ús que fem de les 'cookies'. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització que en fem. Més informació X Tancar
imatge_home

Simply Green

campo_futbol_antes_renomatic

El camp de futbol abans d’utilitzar Renomatic

campo_futbol_utilizado_renomatic

El camp de futbol una vegada que s’ha utilitzat Renomatic

Com a especialista del manteniment de camps de futbol de gespa artificial, Sport Services** proposa a partir d’ara una solució per resoldre els problemes d’EXCÈS DE SBR, que té com a conseqüència una pèrdua d’alçada de la gespa sintètica.

El diagnòstic dels nostres operaris ha permès posar de manifest que al cap d’uns 5 anys d’haver estat instal·lada, la gespa artificial pot perdre 10-15 mm d’alçada, a conseqüència de que sobraria 4-6 kg de cautxú per m2.

Així que per tal de millorar el moviment de la pilota i el rendiment esportiu, Sport Services s’ha dotat de la maquinaria la més avançada, que permet tornar al camp el seu aspecte original i de pas estalviar-se molts diners en gastos de manteniment de la infraestructura.

Mireu en el vídeo com en un sol procés, la solució proposada per Sport Services** aconsegueix eliminar i depositar en big bags, el cautxú sobrant.

FASES DEL PROCÈS:

maquina-de-extraccion_renomatic

Màquina d’extracció i ensacat del cautxú

extracción_caucho_renomatic

Extracció del cautxú

Sistema-de-cepillos_renomatic

Sistema de raspalls per l’extracció del cautxú

Sistema_ajuste_extracción_caucho_renomatic

Sistema d’ajust per limitar l’extracció del cautxú

Depósito_caucho_en_big_bags_renomatic

Dipòsit en big-bags