Aquest Web utilitza 'cookies' propis i de tercers per oferir-te una millora experiència i un servei més òptim.
En navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l’ús que fem de les 'cookies'. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització que en fem. Més informació X Tancar
imatge_home

ATLETISME_

Molt poques empreses al nivell europeu li poden oferir l’experiència, la qualitat d’execució i els acabats de Sport Services**. Executem diferents tipus de superfícies d’atletisme, totes elles certificades IAAF, que donen una total satisfacció, gràcies al nostre complet parc de maquinaria, la destresa i l’experiència dels nostres instal·ladors.

fases_

proyectado

Projectat_

Aplicació de la capa d’acabat, mitjançant la projecció d’una barreja de grans fins de epdm (cautxú sintètic) i d’una resina de poliuretà monocomponent per formar un paviment Alsatan SC.

esparcido

Escampat_

Aplicació d’un escampat de epdm granular sobre la capa de poliuretà autonivellant fresc, prèviament estès per formar un paviment Alsatan SW (doble capa).

proyectado

Poliment_

Poliment d’una pista d’atletisme compacta, tipus Alsatan, mitjançant la manipulació d’una polidora (ROTOMATIC) especialitzada per aquest tipus de treballs, abans d’efectuar el retopping.

proyectado

Capa d’aglomerat_

Execució amb una estenedora d’un paviment amb dues capes d’aglomerat.
La primera capa (inferior) està formada d’aglomerat sbr lligat amb poliuretà
i pel que fa a la segona (superior), està composta de epdm (cautxú sintètic) també lligat amb poliuretà per formar Alsatan P.